Hírmorzsák

2021.03.06 » Elmarad a jövő heti szóbeli vizsga

2021.03.06 » Elmarad a jövő heti szóbeli vizsga

A héten történt események kapcsán folyamatosan nyomon követjük a nyelvvizsgázást érintő híreket, aktualitásokat. Az Origó Nyelvi Centrum hírei alapján az alábbi változásról tájékoztatunk:

 

A vizsgaközpont hivatalos közleményében bejelentette, hogy a 2021. március 8-tól meghirdetett szóbeli nyelvvizsgák elmaradnak, amelyről minden jelentkezőnek küldenek egyéni tájékoztatást is. Sajnos ez érinti a március 11-re kitűzött eszperantó szóbeli vizsgát is, ami vélhetően későbbi időpontban kerül megrendezésre.

 

Egyelőre nincs tudomásunk későbbi vizsgák elhalasztásáról. Nagy valószínűséggel, ha a vírushelyzet rendeződik, akkor visszaáll a megszokott vizsgázási rend. Folyamatosan figyeljük a híreket és ha kell, alkalomadtán újratervezünk. Az ONYC az összes megjelenített hírét - a Kormányinfóban közölt lezárással kapcsolatban is - ezen a felületen olvashatjátok.

 

FRISSÍTÉS
Az ONYC vizsgaközpont tájékoztatta a jelentkezőket az új kitűzött időpontról, amely az eszperantó esetében 2021. március 30-a lesz. Szerencsére ez az időpont közeli, így marad még egy kis idő további gyakorlásra.

 

Újabb hírek érkeztek a vizsgával kapcsolatban, amely érinti vizsgázóinkat. Különleges alkalom lesz az új kitűzött időpont, mivel a járványhelyzet miatti korlátozások meghosszabbítása végett az elmaradt eszperantó szóbeli vizsgát is online fogja lebonyolítani a vizsgaközpont. Ennek logisztikai hátteréről az alábbi felületen olvashattok bővebben:

 

 

Kép készítője: Forgács Mónika