Kapcsolat

EsperAmo Oktatóközpont
1106 Budapest, Fehér út 10. 8-as épület 1. em./32.
Oktatóközpont vezető: Forgács Mónika
Mobil: +36-30/9-622-800
E-mail: oktatas@esperamo.hu

Jelentkezni lehet interneten, e-levélben, telefonon
vagy előzetes egyeztetés alapján személyesen.
Az EsperAmo Oktatóközpont az Örs vezér tere közvetlen közelében található, a Fehér úti ipari parkban, az FMV Szolgáltató Kft telepén.

Megközelíthetőségünk kiváló, akár Budapest bármely kerületéből vagy vidékről, akár tömegközlekedéssel vagy autóval érkező tanulóink számára egyaránt. Járművek és járatok tárházát veheted igénybe, érkezhetsz Zugló vagy Kőbánya-Kispest; a Kelenföldi, Déli és Keleti pályaudvar; Gödöllő és Csömör felől vagy más vidéki városokból különböző távolsági járatokkal.

A közelben az Örs Vezér Irodaház mellett P+R parkoló is található, kedvező hétköznapi és hétvégi parkolási díjakkal.
Tömegközlekedéssel:
Gyere el az Örs vezér tere megállóig: busszal, trolibusszal, villamossal, metróval, hévvel vagy távolsági busszal. Utána gyalogosan az M2 metróállomástól vagy az Árkád bevásárlóközponttól kb. 8 perc séta.

3, 62, 62A villamossal és 85, 161, 161A busszal érkezőknek a Fehér úti ipari park megállónál érdemes leszállni, onnan kb. 3 perc séta.

Gépjárművel:
Autóval, motorral, biciklivel érkezőknek a parkolás biztosított. Jelentkezéskor kérjük, jelezd az igényt!

Írj nekünk

Kedves Levélíró!

Amennyiben gmail.com postafiókkal rendelkezel, kérünk, figyeld leveleinket a spam mappádban is! Minden beérkező levélre válaszolunk, azonban a gmail erősebb szűrési beállításai miatt, sok esetben a hasznos leveleink is a spam mappába kerülnek, így elbújhatva a fontos, általad várt információkat.

Köszönjük figyelmed és közreműködésed!


Elolvastam és elfogadom a
# Süti szabályzatot és az
# Adatkezelési tájékoztató!