Rólunk

Társaságunk fő tevékenysége az oktatás, azon belül is az eszperantó nyelv oktatása. Célunk, az eszperantó nyelv szépségének és hasznosságának megismertetése, alapgondolatának átadása, valamint, hogy segítsük tanulóinkat az eszperantó nyelvvizsgára történő felkészülésben.

Lehetőséget kínálunk mind egyetemen, mind főiskolán tanuló diákok, felnőttek számára, vagy azoknak, akik jelentkezni készülnek felsőoktatási intézménybe és többletpontokat gyűjtenének, továbbá azoknak is, akik érettségi vizsgát tennének.

Ám mindezek mellett szeretettel várjuk azokat az érdeklődőket is, akiket maga az eszperantó nyelv érdekel: akik szeretnék megismerni és többet megtudni róla, vagy kedvet éreznek ahhoz, hogy „csak úgy” megtanulják, akik már ismerik, de felfrissítenék tudásukat, vagy akik a sikeres nyelvvizsgát követően még inkább elmélyednének benne.

A nyelvvizsgára vágyók számára vizsgaközpontú, célirányos, jól bevált oktatási módszerünk, lehetővé teszi, hogy a kitartóan és szorgalmasan tanulók néhány hónapos felkészülés után – alap-, közép- és felsőfokú képzési szinten – biztos alapokon álló tudással vágjanak neki a megmérettetésnek, és segítségünkkel közelebb kerüljenek álmaik eléréséhez, terveik megvalósításához.

Oktatóink felkészültsége, nyelvismerete, az eszperantó nyelv iránti elköteleződése és szeretete garancia az alapos, logikán alapuló ismeretátadásra. Törekszünk az eszperantó szabályait megértő oktatásra, jó hangulatú, tartalmas órák megtartására, a nyelv gyakorlati használatra, valamint az írásbeli és szóbeli készségek megerősítésére.

Oktatóközpontunk
Az EsperAmo Oktatóközpont az Örs vezér tere közvetlen közelében található, a Fehér úti ipari parkban, az FMV Szolgáltató Kft telepén, amely egy hangulatos, parkos, sziklakertes, madárcsicsergős terület. Oktatótermünk barátságos kialakításával, modern felszereltségével törekszünk biztosítani tanulóink számára a felkészüléshez szükséges ideális környezetet.

 

     

Oktatótermünk költözés előtt, és költözés után

 

Cégadatok
Teljes cégnév: EsperAmo’90 Oktató és Szolgáltató Betéti Társaság
Rövidített cégnév / Számlázási név: EsperAmo’90 Bt
Székhely: 1146 Budapest, Thököly út 93. fsz. / 2.
Adószám: 26399317-1-42
Cégjegyzékszám: 01-06-793685
FAR nyilvántartási szám: B / 2020 / 002204
Képviselő: Forgács Mónika
Mobil: +36-30 / 9-622-800
E-mail: oktatas@esperamo.hu

 

FIGYELEM! Az oktatással, oktatási helyszínnel, jelentkezéssel kapcsolatos adatok eltérnek a cégadatoktól, amelyekről itt találsz bővebb információt.

 

ooo

Miért érdemes minket választanod?