Induló tanfolyamok

Eszperantó
Csoportos és egyéni óráinkat folyamatosan indítjuk, igazodva az aktuális, vagy évváltásnál a következő évi vizsganaptárhoz.
A csoportos órák indulását az alábbi táblázatban láthatod. Segítségképp tájékoztatunk arról is, mely vizsga elérhető az adott tanfolyammal, illetve, mely induló tanfolyamrészbe tudsz becsatlakozni.
Az egyéni órák indulásáról kérjük, érdeklődj elérhetőségeink bármelyikén!

Egyéni oktatás 1-2 főig, 3 főtől pedig csoportos órákat biztosítunk. Egyéni tanóráinkat egyedi megbeszélés alapján indítjuk, tanfolyamainkat tervezetten, igazodva a kitűzött célokhoz. Akár kombinált formában is tanulhatsz nálunk pl. kezdő nyelvtan csoportban, haladó felkészítő magánóra keretein belül.
 
Tudtad, hogy a tantermes oktatás mellett online is tanítunk, sőt manapság mág hibrid formában is (személyes és online jelenléttel egyszerre)? Oktatótermünk Budapesten az Örs vezér tere közvetlen közelében található, ám, ha szeretnéd, online formában otthonodba is bekopogtatunk.

 

 

Induló tanfolyam

Megcélzott vizsga / Várható befejezés

Megjegyzés

Személyes / Online
Hibrid (személyes és online egyidőben)

eszperantó vizsgafelkészítések
folyamatosan indulnak

egyénileg / kis csoportban

hétköznap / hétvégén
délelőtt / délután

2024-ben 2 vizsgaalkalomra számíthatunk:
február - alap-, közép- és felsőfok
október - alap-, közép- és felsőfok

Ha egyedül szeretnél tanulni.
Ha kis csoportra vágysz.
Ha halasztottál vagy elcsúsztattad a vizsgád, de tovább fejlesztenéd magad.
 
Várunk szeretettel felkészítő óráinkon!

ooo

ooo

ooo

ooo

ooo

ooo

ooo

ooo

ooo

ooo

ooo

ooo


 

Aktuális hírek

Aktuális híreinket a Hírmorzsák menüben érheted el. A legegyszerűbben a kezdő oldalról közelítheted meg, az Útmutató képei alá lapozva, de elérhető a Menüből is, ahol a korábbi híreket is olvashatod.
 

Aktuális cikkek

Aktuális cikkeinket a Gondolatpaletta menüben érheted el. A legegyszerűbben a kezdő oldalról közelítheted meg, a Sikerélmények alá lapozva, de elérhető a Menüből is, ahol a korábbi cikkeket is olvashatod.