Magánórák, árak

Alap-, közép- és felsőfokú eszperantó vizsgára készülőknek, egyéni / magán vagy csoportos / tanfolyami órákon tanulni vágyóknak egyaránt kínálunk felkészülési lehetőségeket, megfizethető áron. Személyesen Budapesten találkozhatsz velünk, online tanfolyami óráink és magántanári felkészítéseink az ország bármely pontjáról elérhetők.

Előzetes egyeztetés és árajánlat alapján az alábbi – részletesen említett – lehetőségeken kívül a következő képzési formák is választhatók: érettségi felkészítő; gyakorló / korrepetáló órák; konzultáció; kihelyezett nyelvtanfolyamok csoportok számára, cégeknél vagy iskoláknál, Budapesten / esetenként vidéken; e-oktatás (a Skype program segítségével) Magyarországon vagy külföldön élőknek.

Tanulóinknak az Origó Nyelvi Centrum munkatársaival együttműködve Próbavizsga napokat is szervezünk (vizsgaidőponthoz és minimum létszámhoz igazodva). A próbavizsga remek gyakorlás a vizsga előtt, amit minden esetben szakértő tanár javít. Ezen alkalomkor egy írásbeli feladatsor, valamint hallás utáni szövegértés (monológ + dialóg) megoldására kerül sor. A próbavizsga ingyenes!

Óratípusok
Csoportos / Tanfolyami órák:
Azoknak ajánljuk, akik szeretnek társaságban, időben tervezetten, költségeket optimalizálva tanulni, haladni. Csoportjaink mindig kis létszámúak, személyesen 3–13 fő, online 3-7 fő részvételével indulnak. A csoportos tanfolyamok felépítéséről, áráról és egyéb részleteiről itt, az induló tanfolyamokról pedig itt tájékozódhatsz.

Egyéni / Magánórák:
Azoknak ajánljuk, akik személyre szabott igények szerint, egy-egy készséget megerősítve tanulnának, haladnának. Az órák 1–2 fő részvételével, előzetes megbeszélés alapján indulnak. Személyes oktatásra (oktatóközpontunk tantermében), e-oktatásra (a Skype program segítségével) egyaránt lehetőség nyílik.

A tanórák felépítése
Az egyéni / magánórák felépítése – amennyiben kezdő szintről indul – igazodik a csoportos órák felépítéséhez. Először átvesszük az eszperantó teljes nyelvtanát, majd ezt követik az írásbeli és szóbeli gyakorló órák.
Előfordulhat, hogy a tanuló már elsajátította az eszperantó nyelvtanát, azonban még hiányzik valami: esetleg néhány nyelvtani elem alaposabb megismerése, írásbeli, szóbeli vizsgafeladatok vagy egyéb készségek begyakorlása, stb. Ezekben az esetekben előzetes megbeszélés alapján, igény szerint történik a haladás, a vizsgára felkészülés.

A különböző életvitelhez, napi munkabeosztáshoz vagy iskolalátogatáshoz igazítva, egyéni / magánóráink hétköznap és hétvégén egyaránt elérhetők.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az egyéni / magán e-oktatás minden esetben a Skype program segítségével történik, kihasználva a felület sajátságos lehetőségeit, pl. képernyő- és hangmegosztás, szemléltetés, stb.

Árak
Személyes, tantermi oktatás esetén az óradíjat minden esetben az adott alkalom végén kell rendezni.
Skype oktatás esetén az első két alkalom díját előre kell rendezni, majd azt követően lehetőség nyílik egyedi fizetési ütemezés kialakítására.
 

 

Egyéni / Magánórák Tanóra díja
1 tanóra / 50 perc 2.750 Ft
ooo ooo
általában 1 alkalommal 2 tanórát tartunk (2*50 perc)

 Az árak 2023. január 01-től érvényesek.Könyvek, jegyzetek
Az órákon elsősorban Princz Oszkár nyelvkönyvéből – „Zöld könyv” – tanulunk, kiegészítve saját jegyzetekkel. A felkészüléshez szükséges nyelvkönyv és szótárak nyelviskolánkban megvásárolhatók:


Ajánljuk továbbá az alábbi könyvet és munkafüzetet, amely szórakoztató képek segítségével teszi érdekesebbé a szótanulást:


Minden más tanulást segítő anyagot, jegyzetet elektronikusan küldünk az adott tanfolyamrész alatt, vagy azt megelőzően, díjmentesen.