Online eszperantó oktatás

Alap-, közép- és felsőfokú eszperantó vizsgára készülőknek, egyéni / magán vagy csoportos / tanfolyami órákon tanulni vágyóknak egyaránt kínálunk felkészülési lehetőségeket, megfizethető áron. Személyesen Budapesten találkozhatsz velünk, online tanfolyami óráink és magántanári felkészítéseink az ország bármely pontjáról elérhetők.

Előzetes egyeztetés és árajánlat alapján az alábbi - részletesen említett - lehetőségeken kívül a következő képzési formák is választhatók: érettségi felkészítő; gyakorló / korrepetáló órák; konzultáció; kihelyezett nyelvtanfolyamok csoportok számára, cégeknél vagy iskoláknál, Budapesten / esetenként vidéken; e-oktatás (a Skype program segítségével) Magyarországon vagy külföldön élőknek.


Óratípusok

Csoportos / tanfolyami órák:
Azoknak ajánljuk, akik szeretnek társaságban, időben tervezetten, költségeket optimalizálva tanulni, haladni. Csoportjaink mindig kis létszámúak, személyesen 3–13 fő, online 3-7 fő részvételével indulnak. A csoportos tanfolyamok felépítéséről, áráról és egyéb részleteiről itt, az induló tanfolyamokról pedig itt tájékozódhatsz.

Egyéni / magán órák:
Azoknak ajánljuk, akik személyre szabott igények szerint, egy-egy készséget megerősítve tanulnának, haladnának. Az órák 1–2 fő részvételével, előzetes megbeszélés alapján indulnak. Személyes oktatásra (oktatóközpontunk tantermében), e-oktatásra (a Skype program segítségével egyaránt lehetőség nyílik. Az egyéni / magán órákról bővebben itt olvashatsz.

Online egyéni és csoportos óráink minden esetben „élő”, videó konferencia jellegű tanórákat takarnak. Mind a magán, mind a csoportos órák szerkezeti felépítése megegyezik a személyes oktatás tanmenetével, magánórák esetében egyéni kérésekkel. Az online oktatásra kidolgozott segédanyagok és a jól megválasztott konferencia program szinte tantermi oktatást tesznek lehetővé. Ha van kedved, olvasd el az ide vezető útról szóló, Út az online oktatásig cikkünket.

~~~ ÚJDONSÁG 2022 márciusától ~~~
Nyitottak vagyunk az új lehetőségekre. A hibrid csoportos oktatással ugyanazon a tanfolyamon lehet egyszerre személyes és online jelenléttel részt venni. A pandémiát követően sokan már várták a újbóli találkozás lehetőségét, ám az online formát is többen megszerették. Gondultunk egyet, és ötvöztük a kettőt, segítve ezzel a csoportos tanfolymokat választó tanulókat. A visszajelzések rendkívül pozitívak, így tanfolyamainkat jelenleg ebben a formában biztosítjuk.


Milyen technikai feltételek szükséges az online tanuláshoz?


Miért a Skype program segítségével tanulunk?
Olyan felületet kerestünk, választottunk, amellyel a személyes tanfolyami oktatás magas szintjét hasonlóképp meg tudjuk valósítani, ahol a minőség is megtartható. Böngészve a piaci kínálatot, végül úgy döntöttünk, maradunk az addig használt Skype programnál.