Hírmorzsák

2020.05.10 » Angol - Lépésről lépésre program

2020.05.10 » Angol - Lépésről lépésre program

Legyünk hétköznapi emberek, vállalkozók vagy cégek, sokunknál beköszön időről időre a megújulás, akár egy frizura váltással, egy új programmal vagy egy új elfoglaltság választásával. Reméljük, sokatok örömére, most mi is egy újdonsággal jelentkezünk. Íme:

 

Immáron több. éve annak, hogy Oktatóközpontunk vezetője tanításra adta a fejét, amely azóta is szívügyévé vált. Ez idő alatt számos eszperantó nyelvet tanuló vált sikeres nyelvvizsgázóvá, változott meg az élete akár magán, akár munkahelyi vonalon, akár a nyelvtanulásban. Az évek során többször merült föl a kérdés: angolt is tanítasz!?

 

Számos visszajelzést kaptunk, mennyit segít, segített az eszperantó más nyelvek elsajátításában, de abban is, hogy a már korábban megtanult idegen nyelv használata az eszperantó által megerősödött, merészebben, bátrabban beszélnek, illetve alkalmaznak korábban megtanult nyelvtani szerkezeteket.

 

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy ezen tapasztalatok alapján – bizonyított kutatási eredményekre, egy kiváló és gyakorlatias tanulási módszerre támaszkodva és az eszperantó alapjaira építve –, mi is továbblépjünk, és lehetőségként biztosítsuk fejlődéseteket az eszperantón túl, vagy arra építve. Oktatóközpontunkban a jövőben az Angol - Lépésről lépésre programon keresztül, angol nyelvtanulási lehetőséget is kínálunk.

 

 

Kép forrása és készítője: Ismeretlen